Enerpac

Enerpac Norge

Jergo er distributør for Enerpac sitt komplette sortiment av industrielle hydraulikkverktøy, boltingprodukter, boltestrekkere og momentverktøy for en rekke forskjellige bolteforbindelser.

I Enerpac sitt sortiment inngår også et stort utvalg utstyr for mobil maskinering , som for eksempel flensemaskinering, fresemaskiner, boremaskiner, wirekutter, Hot tapping utstyr mm. 

Enerpac har etablert seg som en global markedsleder innen høytrykkshydraulikk ved å tilby kvalitetsverktøy i industrier der store krefter sammen med pålitelighet er nødvendig.

Service, reparasjon og kalibrering av Enerpac

Men også andre leverandørers momentverktøy, boltstrammere og industriell hydraulikk.

På vårt hovedkontor I Sverige har vi et serviceverksted / service center hvor vi tar vare på alt utstyret ditt, ikke bare Enerpac, men også andre leverandører. Her utfører vi en rekke forskjellige tjenester . 

  • Inspeksjon 
  • Service og reparasjon 
  • Kalibrering 
  • Garantiservice 
  • Trykktesting 
  • Tool management 

Enerpac E330 Industrial tools katalog

I Enerpacs nye katalog finner du hele Enerpacs utvalg på over 400 sider. Den er 1,5 ganger større enn den forrige versjonen.
Det er bedre for våre kunder å ha en katalog der alle produktene er samlet.

Enerpac tilbyr et komplett sortiment innen bolting som er tilpasset et stort antall applikasjoner og industrier. 

Kontrollert forspenning 

Enerpac tilbyr en rekke alternativer for kontrollert momenttrekking for å best oppfylle kravene til din spesifikke arbeidsoppgave. Vi tilbyr produktene du trenger for nøyaktig tiltrekkning / forspenning av flere type bolter. Alt fra mekanisk momentnøkkel til hydraulisk drevne momentverktøy som firkanttrekker, lavprofil momentverktøy til seriekoblede boltestrekker. 

Enerpac tilbyr også et komplett utvalg av verktøy for flenser, som hydrauliske mutterknekker og en rekke mekaniske og hydrauliske flensespredere og Flange Alignment Tools. 

Utleie av Enerpac industriell hydraulikk, momentverktøy, boltestrekkere og mobilt maskineringsutstyr.

Har du spørsmål eller trenger du hjelp?

Vi svarer på dine spørsmål så raskt som mulig. Hvis det er haster, er du velkommen til å ringe nummeret til høyre.

Anders Jonsson

Anders Jonsson

Velg språk