Gjennom kompetente og lidenskapelige medarbeidere skaper vi tids- og kostnadseffektive helhetsløsninger. Disse skreddersys etter kundens spesifikke behov og leveres alltid med høyeste kvalitet – en verdi som gennomsyrer alle ledd i vår bedrift.

Kalde arbeidsmetoder – vårt ekspertområde

Vi er eksperter på kalde arbeidsmetoder som eliminerer sveising, gnister og andre varmefremkallende momenter. I mange virksomheter er kaldt arbeid den eneste metoden når det gjelder utførelse av service- og vedlikeholdsarbeid på en smidig og kostnadseffektiv måte. Derfor er også de fleste av våre maskiner og verktøy tilpasset akkurat dette.

Rent system – en selvfølge for oss

Rørsystemer som er blitt inn- og utvendig forurenset på grunn av vedlikeholdsarbeid er en utfordring for mange forskjellige industrier, men med hjelp av våre produkter og vår kompetanse, kan forurensningen holdes på et minimalt nivå.

Våre forretningsområder

For å møte våre kunders behov på beste måte kan vi tilby et bredt spekter av produkter og tjenester.

Vår historie

Vår historia

1989

Jergo ble grunnlagt av Jörgen Jeppsson. Jörgen kom fra Scanrotor AB og hadde gode kontakter med et flertal viktige leverandører av mobile maskiner og hydrauliske verktøy.
I begynnelsen var salg den viktigste sysselsettingen, men ganske snart begynnte det å komme forespørsler om å utføre arbeid ute i industrien og vi forstår at det finnes et potensiale til å utvide vår forretningsidé.

1991

Vi skriver rammeavtale med svenske kjernekraftverk.

1993

Vi skriver kontrakt med Alstom.

1996

Bemanningen har nå vokst til seks personer, og vi begynner å bruke mer krefter på å markedsføre virksomheten.

1999

Vårt kontor og lager blir for trangt, og vi tar det skritt å flytte til et større kontor og bygge et 400 m2 stort lager.

2000

Vi begynner å arbeide i henhold til ISO 9000.

2003

Virksomheten vokser kontinuerlig; både på salg, utleie og arbeid on-site. Magnus Runesson overtar som daglig leder, og vi er nå åtte heltidsansatte.

2006

Vi bestemmer oss for å åpne et salgskontor og lager i Bergen, Norge. Dette for å kunne yte enda bedre service til våre norske kunder.

2009

Vi bestemmer oss for å åpne et salgskontor og lager i Bergen, Norge. Dette for å kunne yte enda bedre service til våre norske kunder.

2014

Jergo feirer 25 år som bedrift og ser framover med nye tanker og idéer om hvordan vi kan kontinuerlig forbedre vårt tilbud.

Du kan nå oss på +47-55523060