Bolting Solution center

Vi tilbyr løsninger innen bolting løsninger

Bolting solution center

Jergo har mange års erfaring i Bolting med mange store prosjekter bak seg i de tyngre vedlikeholdsintensive bransjene.

Det innebærer dreieverktøy, både pneumatiske, elektriske og hydrauliske, samt boltrekkere som vi har jobbet med siden 1994.

Jergo tilbyr et komplett Bolting Solution Center med salg, utleie, service på stedet, trening samt kalibrering og service.

Vedlikeholdskostnader kan reduseres, produksjonsforstyrrelser minimeres og produktiviteten økes gjennom riktig valg og bruk av stramningsverktøy.

Bolting Solution Center

Forstå hvordan verktøyene fungerer og hvilke risikoer som eksisterer under operasjonen, er det viktig å ha riktig kunnskap. Når du leverer nye verktøy, er det alltid en kort lederopplæring. Vi tilbyr også heldagskurs i sikker drift av momentverktøy.

Med et fleksibelt leiekonsept og en stor leieflåte, kan vi hjelpe de kundene som raskt kan trenge en bestemt type verktøy i en kortere periode uten å måtte investere og binde kapital.

De fleste bedrifter krever årlig kalibrering av momentverktøy. I vårt kalibreringsverksted kan vi kalibrere momentverktøy fra 100 Nm og oppover. Vi har utstyr for både statisk og dynamisk kalibrering, som gjør at de ulike verktøyene kalibreres under rette forutsetninger.

Har du spørsmål eller trenger du hjelp?

Vi svarer på dine spørsmål så raskt som mulig. Hvis det er haster, er du velkommen til å ringe nummeret til høyre.

Klar til å jobbe med oss?

Vi vil gjerne høre hva du har for spennende prosjekter og hvordan vi kan hjelpe deg.

Velg språk