Service on site

Les mer om hva vi kan tilby deg nedenfor

Vi løser problemer direkte, mirakler tar en time lenger tid ...

Ingen kan være spesialist på alle områder, og ofte må service og vedlikehold utføres on-site.

Jergo har solid kompetanse innen mobil maskinering og kan derfor bidra med de beste og mest kostnadseffektive løsningene.

Vi har en fleksibel og rutinert organisasjon som raskt kan mobilisere for å utføre service og vedlikehold, alt etter kundens ønske.

Maskinering av Ringjoint-spor
Fresing av grunnmur
Boltetrekking av varmeveksler
Previous slide
Next slide

Kutt- & fuging av rør

Skal du bytte en komponent i et rørsystem eller har behov for å bytte hele systemet, er mobil bearbeiding et godt alternativ, spesielt ved tykke rørvegger.

Reparasjon av varmeveksler

Vi utfører lekkasjetesting, plugging, re-tubing og rørvalsing.
Vi tilbyr også høvling / fresing av rørplater og dreiemoment / boltetrekking

Forspenning av bolter

Det fokuseres mer og mer på at bolteforbindelser er korrekt montert og tiltrukket. Vi er spesialister på kontrollert forspenning både når det kommer til vridende momentverktøy og strekkverktøy.

Fuging

Når det er aktuelt med fuging eller maskinering har vi maskinene tilgjengelig med innvendig oppspenning.

Fresing: lineært og sirkulært

Må du rette av et motorfundament eller pumpefundament? Eller har du behov for å frese en flate et annet sted? Med våre mobile fresemaskiner kan vi ta fresen til arbeidsstykket, i stedet for omvendt. Til og med sirkulære freser har vi i parken.

Boring

Vi har kraftige elektriske og hydrauliske boremaskiner som klarer opp til minst Ø100 mm med spiralbor. Vi tilbyr en kald metode for hulltaking opp til Ø700 mm.

AKSELMASKINERING

Vi har maskiner for maskinering av akslinger med slankere design for å komme til over alt. Enkel montering i enden av akslingen med bolter. Arbeidsområde fra Ø40 – 610 mm. For å friske opp eller produsere kilespor har vi egne mobile maskiner til det som også monteres direkte på akslingen.

Flensemaskinering

Vi kan utføre bearbeiding on-site med en rekke ulike maskiner, med både innvendig og utvendig oppspenning. Vi kan også spenne opp maskiner direkte i tube sheet på en rørvarmeveksler og maskinere back face.

Linjeboring

Våre mobile linjeboringsmaskiner har overlegen ytelse. Dette er stabile, kraftige og effektive maskiner med høy nøyaktighet.
Arbeidsområdet strekker seg fra Ø65-3000mm.

Ventilservice

Med våre mobile maskiner for maskinering av ventiler kan vi reparere alt on-site. For større ventiler har vi en CNC-styrt maskin som programmeres til å gjøre oppgaver som ellers er svært utfordrende å få til med manuelle maskiner. Denne maskinen kan kjøre både koniske og radiale geometrier uten problemer.

Kundetilpassede løsninger

Å finne gode løsninger på våre kunders tekniske problemer har alltid bedt oss om. Hvis vi trenger å tilpasse utstyret til en oppgave, har vi dyktige designere, og vi er godt klar over de høye kvalitetskravene og sikkerhetskravene som stilles i bransjene i dag.

Har du spørsmål eller trenger du hjelp?

Vi svarer på dine spørsmål så raskt som mulig. Hvis det er haster, er du velkommen til å ringe nummeret til høyre.

Klar til å jobbe med oss?

Vi vil gjerne høre hva du har for spennende prosjekter og hvordan vi kan hjelpe deg.

Velg språk